Trainingen

Boksen en kickboksen

Onze bokslessen worden gegeven door trainers met een flinke dosis ervaring en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Onze lessen bestaan uit het bijbrengen van diverse bokstechnieken. Daarnaast proberen wij onze leerlingen zowel fysiek als mentaal uit te dagen. Denk bijvoorbeeld aan uithoudingsvermogen, snelheid, kracht en lenigheid. Hiermee creëren wij een stabiele fundering waarmee onze leerlingen gegarandeerd kunnen verder bouwen aan hun bokstechnieken.

Kickboksen is voor veel mensen een effectieve manier om aan hun conditie en kracht te werken. Onze leerlingen krijgen een veelzijdige kickbokstraining waarbij ze kennis maken met diverse kickbokstechnieken.

Daarnaast besteden wij tijdens elke les aandacht aan kracht- en conditietrainingen. Hierdoor ontstaat een intensieve en vooral leerzame kickboksles waarbij leerlingen werken aan een ijzersterke conditie.

Buitentraining & groepslessen

Lijkt het je heerlijk om af en toen te sporten in de buitenlucht? Bij onze sportschool in Den Haag organiseren wij regelmatig buitentrainingen. Denk hierbij aan het strand van Scheveningen en kijkduin.

Tijdens onze groepstraining worden onze leerlingen op een leuke en uitdagende manier uitgedaagd, om samen aan hun conditie te werken.

Hierbij besteden wij natuurlijk ook genoeg aandacht aan verschillende bokstechnieken. De groepslessen zijn toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen en worden uitsluitend gegeven op aanvraag.

Tabata training

Onze sportschool in Den Haag verzorgt Tabata training die voornamelijk bestaan uit High Intensity Interval training. Tabata training is een soort intervaltraining. Onze lessen zorgen ervoor dat de conditie van onze leerlingen tijdens de training flink op de proef wordt gesteld. Over het algemeen zorgt een Tabata training voor een positief effect op zowel de kracht en de snelheid van leerlingen.

Daarnaast zal ook de conditie verbeteren en kunnen leerlingen beter omgaan met verzuring. Na zo’n intensieve les zal de verhoogde hartslag zorgen voor de ‘naverbranding’.

Vrouwen training

Wij bieden Personal Training specifiek voor vrouwen door vrouwen! Veel vrouwen hebben een beetje een schrikbeeld hebben van Personal Training. Bij BoxingPT staan u, uw doelen en uw grenzen centraal. Ten tweede bieden we speciale Personal Training voor vrouwen om fysieke redenen. Het vrouwelijk lichaam ziet er anders uit en het werkt ook anders dan het mannelijk lichaam. Vrouwen slaan op een andere plek vet op en bouwen minder spiermassa op dan mannen. Daarom moet het vrouwelijk lichaam ook op een andere manier getraind worden. Hier weet onze Vrouwelijke Personal trainer alles van!

Kids training

Uw kinderen met de leeftijd tussen 4 & 14 jaar zijn van harte welkom bij PT-Boxing om op zondag te mogen kickboksen. Het kickboksen zal telkens een educatieve thema bevatten voor u kinderen

De lessen zullen worden gegeven van 16:00 tot 17:00.

De groepslessen zijn beperkt en gaan op inschrijving (vol=vol) voor meer info/inschrijven gaarne mailen naar info@boxingpt.nl let op! De kindertraining kost €7,50 per les per training. Ook wordt hier rekening gehouden met verschillende thema’s, wel zo leuk toch?

Ontdek welke training bij jou past

Meld je direct aan voor een proefles!